my-it

my-it

Szinte minden fájl formátum megnyitása egyetlen alkalmazással!

2011. június 04. - wilee

Rengeteg különféle formátumban hozhatunk lét

re fájlokat, s addig nincs is gond, amíg az adott fájl megnyitásához szükséges program a gépünkön van. De mi van, ha olyan állományt kapunk, amit nem tudunk megnyitni? 

 

A szoftver az Free Opener névre hallgat, s erről az 

www.freeopener.com

Telepítése után több mint 70 fájlformátummal képes elbánni, beleértve az olyan hétköznapi dokumentumokat, mint a PDF, DOC/DOCX, XLS/XLSX, PPT/PPTX. Így ha nincs irodai csomag a gépünkön, semmi gond, simán megnyithatjuk a legújabb Office fájlokat is.
Ugyanígy képes lejátszani szinte minden népszerű videoformátumot (köztük az FLV és MOV videókat is), hangfájlt, s megnyitni a PNG, JPEG, TIFF, PSD stb. képeket. Sőt, a RAW fájlokat is (ARW, CF2, CR2, CRW, DNG, ERF, MEF, MRW, NEF, ORF, PEF, RAF, RAW, SR2, X3F) megnyitja.

 

A program felülete skinezhető



 

A bejegyzés trackback címe:

https://my-it.blog.hu/api/trackback/id/tr272955955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása